Warning: Creating default object from empty value in /home/u/u1129817/www/wp-content/themes/inspire/functions/admin-hooks.php on line 160

Seo Tips

Seo TipsSeo Tips

SEO tips er en prosess for å forbedre volum og kvalitet av trafikk til et nettsted fra søkemotorer via “naturlige” (“organisk” eller “algoritmisk”) søkeresultater.SEO kan målrette ulike typer søk, inkludert bildesøk, lokale søk, og industri-spesifikke vertikale søkemotorer.

Optimalisering av et nettsted innebærer primært å redigere innhold og HTML-koding både øke relevansen til søkeord og å fjerne hindringer for indeksering i søkemotorer.Den andre delen er valg av theme,plugins og linker for å få maksimal effekt for å bli rangert høyt i søkemotorene.Nedenfor kan du finne noen gode Seo tips

1. Velg et domene som inneholder søkeordet du vil rangere for.Er søkeordet du vil rangere 1 for “brukt bil” så bør du i høyeste grad velge et domene som inneholder “brukt bil”

2. Velg WordPress når du skal bygge siden.Det er bevist gang på gang at dette er det beste seo tips når du vil til topps på Google.Det sies at WordPress er Googles favoritt.

3 . Installer Site Map , Privacy Policy og All In One Seo Pack.Disse 3 plugins er alt du trenger for å ha en god optimalisert side på nettet.

4. Post unike artikler.Ikke bruk artikler som er postet på nettet fra før.Du vil sjelden få noen god side rangering med andres innhold.Bruk stikkord i artiklene.skriver du om “Brukt Bil” så bruker du ordet i tittelen og 2-3 ganger gjennom posten

5 . Bygg relevante linker.De beste linkene du kan få er gratis fra for eksempel artikler,forum andre blogger m.m

6. Bygg så mange linker du klarer men vent til siden din har fått pr 0 ellers risikerer du å havne i “Google Sandbox” .Bygg linker som er av høy kvalitet.

Dette var litt seo tips på tampen fra oss.